Naar aanleiding van het Corona – COVID-19 virus, kunnen wij de continuïteit van onze behandeling voortzetten via online logopedie. Online logopedie is een logopedie behandeling via het internet via het beeldscherm van uw computer, notebook, tablet of smartphone.
Voor online logopedie is een apparaat nodig (computer, tablet, smartphone of notebook) met een werkende internetverbinding. Wij werken met een systeem waarbij jij als cliënt niets hoeft in te stellen. Je krijgt via de mail een link toegestuurd, waarop je kunt klikken en dan wordt de online sessie geopend. Voor zolang als er geen face-to-face contact mogelijk is in de praktijk, zullen de logopedische behandelingen online worden uitgevoerd voor zowel onze volwassenen en onze kinderen.
Online logopedie wordt door de meeste zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering vergoed, zoals dat nu ook met de reguliere behandelingen het geval is. Uitzondering hierop is VGZ en alle labels die daar onder vallen. Wij zijn achter de schermen in overleg met VGZ, om in deze uitzonderlijke situatie toch een vergoeding toe te staan. Wij hopen daar zo snel mogelijk uitsluitsel over te kunnen geven. In het geval dat u of uw kind is verzekerd bij VGZ, kunt u contact opnemen met de praktijk om de mogelijkheden te bespreken.